Černý anděl

Černý anděl

Anotace: Pro černé anděly mám prostě slabost..

Stojíš tu téměř nahý a bosý,
tvoje krásné oči prosí
o pochopení, o útěchu,
nedostává se mi dechu.

Černými křídly zastřel jsi nebe
a noční chlad ještě více zebe,
neusmíváš se, jsi tak vážný,
vím, že nejsi anděl strážný.

Vystoupil jsi z hlubin lesa,
slunce už za obzor klesá,
měsíční svit třpytí se ti na křídlech,
z úst mi splynul tichý vzdech.

Noc tě do svého pláště zahalila,
tvá temná krása mě okouzlila,
však co teď? Co bude dál?
Jako by se sám ďábel smál.

Tvá krása nemohla vyjít z božích rukou,
tvá dokonalost stává se pro mě mukou,
tak moc chtěla bych tě obejmout,
nemohu se však ani hnout.

Vypadáš jako člověk, ale jsi tak cizí,
vím, že za chvíli tvá postava zmizí,
i jen dotknout se tě byl by hřích,
nezapomenu však na temnotu v očích tvých..
Autor Charibeja, 06.01.2011
Přečteno 301x
Tipy 18
Poslední tipující: Vee-Vee, Lucucu, Anjesis, NikitaNikaT., Bloodmoon, Jar.n, E., Gabrielle, CULIKATÁ, Sladkalu
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkná

22.01.2011 23:29:00 | Lucucu

Ta je nádherná, moc se ti povedla

10.01.2011 20:57:00 | Anjesis

Pěkné! :,) ST

06.01.2011 22:23:00 | E.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí