Proč se láska jmenuje láska

Proč se láska jmenuje láska

Anotace: ...

Proč se láska jmenuje láska?
V hlavě mi vězí zvláštní otázka.
Dokázala bych jí dát tolik jmen
možná hodně, možná několik jen.
Co třeba slabost, když podlamují se ti kolena.
A nebo žárlivost, když je tvá láska na míle vzdálená.
Nebo jen úsměv, radost a pohlazení.
Copak to taky láska není...?
Autor Šárie, 06.01.2011
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Paulín, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Taky je, určitě.

Pěkné.

08.01.2011 21:06:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí