Veliké dík

Veliké dík

Anotace: Indigové princezně, ona už ví ...

Jsou chvíle v nás,
kdy uzříš jas,
jenž svítí nade vším
a já ti s ním

chci říct pár slov
života lov
je krajinou neznámou
srdcem snad poznanou

rozcestím vedla´s mě
sílu mi dávala
když jsem to vzdávala
nakonec zvedla´s mě

dík tomu nestačí
snad celé Himaláje mé vděčnosti
jednoho dne zavedou tě
na mýtinku,
kde budu já
čekat a přát si
moci ti věnovat překrásnou chvíli
abychom jako dvě divy
nasály nektar poznání
co zlé od nás odhání

přeji Ti poznání
co brány Tvé ochrání
od ataků bezvěrců
ztracených v čase
vábených zase
Autor Ráchel, 07.01.2011
Přečteno 387x
Tipy 13
Poslední tipující: WAYWARD, Elisha, Indigo, Mbonita, Danga, Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A nemám slov.Jsi krásná, Ráchel.Děkuji.:)

19.01.2011 15:09:00 | Indigo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí