Vyletět až do nebe

Vyletět až do nebe

Anotace: Tohle spíše připomíná obyčejnou rýmovačku na téma, které jde docela snadno odhadnout... že jo?

Někdy by to vážně chtělo
vyletět až do nebe
Odprostit se od iluzí
Odprostit se od tebe

K čemu si a k čemu sloužíš?
Hnus tvého dotyku
Tu pozornost si nezasloužíš
Zmiz už z mého jazyku

Jsi jako kulka letící z pistole
Jako v zemi ropný vrt
Pomalu, tak pomalu
Vyvoláváš jenom smrt

Bez tebe je život hezčí
Čistý jako samo nebe
Trocha pekla nezaškodí
Teplo, které přesto zebe

Člověk se tě snaží vyhnat
Jako psa, který sežral slepici
Nebude pak život nuda?
Změníme psa v opici?

Lidský zlozvyk trhá mraky
Všichni platí velkou daň
A opravdu teď nemyslím na
žluté zuby, žlutou dlaň

Neotálet, zbavit se ji
Nedat jí tu možnost žít
Lehce říct a těžce provést
Chceme si snad život vzít?

Někdy by to vážně chtělo
vyletět až do nebe
Zapomenout na tu chuť
Zapomenout na tebe
Autor Trapné děťátko, 22.01.2006
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: KORKI
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zloba. Líbí! Moc!:)

16.06.2010 02:29:00 | petunie.pet

zhýralá láska...

02.02.2006 14:16:00 | LaBiL

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí