V ŘÁDCÍCH

V ŘÁDCÍCH

Anotace: když myšlenky stárnou........

není něco,co vůbec není
ale co se změní
kdo ví že šílí
za malou chvíli
jen se objeví
v tom paprsku
slova se hledají
jen tu chvíli neznají
když znova chci se rvát
to proto že mám rád...
ale co na tom,
jak zvon
tiše bude hrát
jen ve vteřině řeknu
než smeknu
jsem to já
Jsem to já
proč kytky zvadnou
Když myšlenky stárnou....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 07.01.2011
Přečteno 237x
Tipy 8
Poslední tipující: Denael, Helena Lovecká, PIPSQUEAK, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jedny okvětní lístky opadnou a uschnou, aby nové mohly vzejít z popela... ST

09.01.2011 17:05:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí