Stíny

Stíny

Anotace: Další z mých prapodivných výlevů... Pár lidí kolem mě se utápí ve velkých psychických problémech. To oni jsou stíny a tohle je jejich requiem, jakkoli morbidně to zní... Ať si v tom každý najde svůj vlastní význam.

Za temné noci dlouhou ulicí
dva stíny se procházejí
A hvězdy zářící netečně míjí

Pár světů spojil se v den
A zničil tak vše – přání i sen
které v srdci lidé schovávají

Realita světlem zaslepila ideje
Světýlka pohasínající…A stvořila mne
Noční můru, spící v životech
Životem dýchající.

Noc stala se úkrytem
Vyděděnců skutečnosti
Pro některé zlem…
Pro jiné obraz nevinnosti

A stíny poklidné neděsí nic
Nic se jich netýká -
– ni tma, či naděje se shůry smějící.
Se zítřkem si ani jeden z nich netyká.

Dva stíny jen ulicí se procházejí
Bez těla bez mysli v svém vlastním čase
Ztratit život - to ztrácí se pro ně v nadlidské kráse.
Autor deep inside, 07.01.2011
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: Bloodmoon, Trystan ap Tallwch
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí