Mlha nad městem

Mlha nad městem

Anotace: Kterak vzdorovat smutku a tak

Mlha je venku a chce se mi rozkrájet svět
Hledám tu mršku co odletěla - je to pár let
Nemám nemám splín v duši a je mi fajn
Křením se do zrcadla a endorfiny vyplouvaj
Nepodat ruku té zběsilosti co občas mi lomcuje
srdcem
Vymrštit se k nebi a letět dolů volným pádem
Je to tak prostý - jenom nebydlet v šestým patře...
Křením se do zrcadla a vidím se jako za zrcadlem
Houfuji své věrné a hledám štěstí
„Neválej se jako prase“ nadepsal svůj článek
Myslel to dobře ale ve mně to vzbudilo zmatek
Co vlastně chci a kam se ubírám a tak
Jaká je moje životní vize a proč jen flákám svůj čas?
Raději si udělám kafe když panáka jsem si zakázal
Anděl strážný je bonzák a na Pána Boha má přímý drát
Autor francouz.s, 08.01.2011
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: Anjesis, Danga, Izza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí