Oprava sveta

Oprava sveta

Anotace: ...

zmeniť svet
pootočením kľučika
vpravo
čas len posunieš
a nestihneš stihnuté

vľavo
čas vrátiš späť
a prežiješ
čo si prežiť zas nechcel

necháš to tak
veď svet meniť nechceš
skôr sa ukryť pred ním

a prečkať všetky životné búrky

niekde v podzemnom kryte

s pohárom vodky
a slaninou za opaskom

pozerať s priblbnutým úškrnom
a privretými očami
na to,čo sa deje
a tváriť sa,že

svet je krásny stále

a nemá chyby

pochopíš neskôr,
že to tak nie je,

neskôr, ked pohár vodky

zameníš na pohár vody

a vytriezvieš
Autor maliska, 08.01.2011
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí