Ach ta krize!

Ach ta krize!

Anotace: Možná, že je to trochu přehnané, ale někdy si tak opravdu připadám. :D Naše rodinka mi připomíná dravé supy...

.

Sedím a dívám se na mísu bez ovoce.
Mám chuť na mléko…
Jenže mléko nemáme.
Tak co šunky aspoň deko!
Co mě to jen napadlo.
A co si upéct muffiny?
Ale nejspíš mě něco šálí?
Přestaň kecat kraviny.
Mouka došla, to víš přeci.
A vajíčka jak by smet.
Na cukr ani pomyslet nechci.
Zapomeň na hlad, raz dva teď!
Co si dojet na nákup.(?)
Myšlenka mě ozářila.
Tvářím se jak dravý sup.
Do auta jsem nastoupila,
však náš brouček sebou škub.
Není benzín, ty hlavo dutá.
Vše se nejspíš proti spiklo.
Jak jsou tahle muka krutá!

Ach ta bezmoc,
v břiše mi kručí.
To jsem toho chtěla tolik?
Myšlenka na jídlo mě opravdu mučí
a místo břicha mám teď dolík.

.
Autor Dona Quixote, 09.01.2011
Přečteno 283x
Tipy 9
Poslední tipující: jitka.svobodova, Gabrielle, Psavec, CULIKATÁ, Kars, Květka Š.
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Koukám, že spíž prohrála s vámi souboj.

10.01.2011 13:16:00 | Psavec

Lepší je spíž plnou mít
celý měsíc mít potom klid
a nemusíš o jídle pouze snít:).Ale znám to taky.

09.01.2011 15:45:00 | CULIKATÁ

Prej jsme z krize venku, dám si vody sklenku :-)

09.01.2011 13:01:00 | Kars

Přimělas mě jít se na jíst :D

09.01.2011 11:19:00 | Corsica

teda "najíst"

09.01.2011 11:19:00 | Corsica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí