Klauni a šašci

Klauni a šašci

Anotace: kdo to pocohpí je dobrej :-D

další prohranná sázka tot poslední dobou bída je
přebejvá nadsázka v sebe kolem sou jinotaje
šašci a klauni se probouzejí do nocí
lidé se potom zmítají bez mocí
šašci neovládají jazyk běžný
kdy býti drsný kdy býti něžný
však klaun se musí vždycky smát
jak bavilo ho s lidmi hrát
silnější přežívá druhej už chcípá
tak pozor smrt už ti na záda dýchá
protože klaun bude králem života smíchu
on bohemus života tvoří míchu
a ted náhle přichází reinkarnace
probdělé noci občasné felace
a završení zní hahaha
klauni sou divná povaha
Autor ostuda lidstva, 10.01.2011
Přečteno 352x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, humus, Já sám, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí