Smích léčí

Smích léčí

Anotace: Každý úsměv nám prý přidává pár minut života. A všichni, kteří si myslí, že budou hulit trávu a žít tak věčně, se hluboce mýlí.

Nepřicházím v míru
Vůbec ne
Jen si s váma hraju
Jen hraju
Krev saju
Na kytaru hraju

Všichni jste pitomci
co nevidí jak se vám posmívám
A když struna praskne
Hra skončí
Smích mě ale nepřejde
Vůbec ne

Jsem jako hodně tlustá kniha
Dočista prázdná
Zaplněná špínou
Jen na konci se v rohu krčí
mé kruté a svobodné
"ha ha ha"

Smích prý léčí
Vyléčí i rakovinu?
Kocovinu možná
Stejně budu naivně doufat,
že vám se smát
a s váma si hrát...

...mi příjde krásné
Autor Trapné děťátko, 22.01.2006
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drsne jak cip ....100...

30.01.2006 06:33:00 | LaBiL

uzasnej film?asi ano....ale nic pro zasmání...krutá realita lidské slabosti...

22.01.2006 20:05:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí