Věčný egoista

Věčný egoista

Anotace: ...

Vidím zde člověka,
jak stojí,
a do dlaní svých slzy roní.

Pro vše, co pozbyl lehce tak,
když létal vzhůru do oblak.

Čeká, co další ráno chystá...
Ubohý člověk, věčný egoista.
Autor korncaffe, 10.01.2011
Přečteno 326x
Tipy 9
Poslední tipující: la loba, jondys, CULIKATÁ, Javavia, jitka.svobodova, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí