Po - vánoční

Po - vánoční

Anotace: .

Až půjdeš domů,
koukni kolem.
Všude jen špína,
mokrá, líná.
Zapij to radši alkoholem.

Tam, vedle popelnic
zříš stromy,
ty kdysi byly vánoční.
Když v kostele mše půlnoční
volala ulice i domy.

Pes by tu zašel
nebo liška,
jež tváří se jak šedá myška,
a přitom horší je než vlk.
Ten slyšíc výt ji
hned by zmlk.

Sníh všechen roztál,
slunce málo
a místo toho,aby hřálo
se schovává hned za mraky.
A není divu,
rád bych taky.
Autor korncaffe, 10.01.2011
Přečteno 314x
Tipy 14
Poslední tipující: Veselý Drak, James Libustka, la loba, jondys, CULIKATÁ, Javavia, Kapka, jitka.svobodova, Gabrielle, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st za povánoční depku:-)

18.01.2011 19:36:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí