Už mě to nebaví

Už mě to nebaví

Anotace: Život je o problémech,ale problém je někdy sám život...

Už mě to nebaví žít v tomhle státě
A čekat co zase mi přichystáte
Už mě to nebaví jenom se dívat
A podle Vašich not jenom tak zpívat

Už mě to nebaví být tím hloupým čechem
Co hlavu k zemi má a v ruce s tupím mečem
Už mě to nebaví žít tenhle mrtvý život
Co do výplaty počítá hodinový tikot

Už mě to nebaví dělat jen za korun pár
A ten co je nade mnou aby se jen smál
Už mě to nebaví jen otroka dělat
Já chtěl bych jedno, jen svobodně běhat

Už mě to nebaví dýchat tenhle vzduch
Komu jsem co udělal, že stává se ze mě duch
Už mě to nebaví koukat na světlo denní
Minulost je pryč a v budoucnu nic není

Někdy bych chtěl odejít a přijít v minusti
Kdy lidé v sobě měli hodně upřímnosti
Už mě to nebaví koukat se na ty tváře
Jak přátelé vypadají, a přitom jsou za lháře

Už mě to nebaví tenhle život žít
To přeju si tak moc, když chci odejít?


Čím se člověk tváří šťastněji, o to více má skutených problémů...
Autor Vox.Cordis, 10.01.2011
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí