Přání

Přání

Anotace: Je to taková rychlovka... Vůbec nic teď nestíhám, přesto jsem prostě musela něco napsat. No taťka dnes vařil česnečku, tak jsem se inspirovala... :D

Otec se mě zeptal kdysi
s úsměvem a milou tváří,
co nejvíc přála bych si.
Prý kouzelný lektvar vaří.

Já jsem se na něj usmála
a s radostí mu řekla.
Je hodně věcí, které bych brala
a pak jsem si mu k nohám klekla.

On se na mě podíval,
pozvedl svůj huňatý knír.
Dál se ptal a přitom usmíval.
Peníze, krásu, či snad mír?

Ale co tě šálí.
To nejdůležitější mám už přeci.
Najednou mě cosi v oku pálí.
Ne! Nic víc už nechci.

To ty jsi ten můj poklad
zářící na všechny strany.
To ty jsi křížek na mém krku
nemající žádné hrany.

Nic víc než tebe.
Ani to nejmodřejší z nebe.!
Autor Dona Quixote, 10.01.2011
Přečteno 366x
Tipy 15
Poslední tipující: jitka.svobodova, Zayo, Atilla, šuměnka, Kars, Gabrielle, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je něco... Málem sem se rozbrečela...
Tohle přesně vystihuje moje city vůči mému taťkovi...

04.02.2011 17:18:00 | kuklicka

krásný rychloska vyznání se

a česnečka už na stole ...honem..teď jí se :)

11.01.2011 15:46:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí