Život k recyklaci ....

Život k recyklaci ....

Anotace: ***- ...

.

Neřídit svůj čas věkem
žít jenom dnes
a nemět na co vzpomínat
s odpadem naložit jak s dluhy

... tak to bych někdy strašně rád ...

Třídím životní odpad,
i když vím ...
že je to zbytečné.

Hloupá rozvitá věta,
pro vaše ksichty netečné.

Nikoho odpad nezajímá,
není tu taky o co stát,
cenu má jen to co vzniká
jen to, co můžem rozflákat .....

Popelnic barvy pojím v duhu
kolorit našich šťastných dnů,
sprayera tag pak plivu v kruhu
kosočtverce svých nezdarů.


*

.

-------------------------------------------------

Comment pro "Divoženka1 "
11.1.2011 16:00
Autor HarryHH, 11.01.2011
Přečteno 294x
Tipy 14
Poslední tipující: Divoženka1, Jana M., Gabrielle, NikitaNikaT., Kubino 2, Lota, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roztřídit a ponechat
štastné chvíle
za čárou prožít další míle :-))

19.01.2011 18:10:00 | Divoženka1

Jo, zajímavá spleť různých myšlenek, moc se mi to líbí!

11.01.2011 20:05:00 | Kubino 2

já prostě ty tvé comments ráda baštím :)

11.01.2011 16:16:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí