Pro Zuzčinou maminku

Pro Zuzčinou maminku

Anotace: pro super človíčka

Sbírka: Moje básničky

Přání k narozeninám

Zuzčina maminka se Janička jmenuje,
všem nám svou pozornost věnuje.
My jsme za ni rádi,
a proto jsme s ní kamarádi.
Má nás všechny moc ráda a dává nám toho hodně,
už se nikdo z nás necítí na dně.

Dneska je její významný den,
dnes se jí může splnit i ten nejméně splnitelný sen.
Znám ji sice zatím krátce,
ale už teď si říkám, že ona nebude zrádce.
Je to strašně super človíček,
a to vím i bez otevírání očních víček.
Myslí to vždy s námi jen dobře,
nikdo z nás už nepluje na té pomyslné ledové kře.

Dárečky nejsou v tento významný den to nejdůležitější,
láska a přátelství je mnohem více krásnější.
Tohle všechno se jí jistí lidé snaží dát,
a na její nervy jí, co nejméně hrát.
Možná i pár slziček ukápne dojetím,
ale to vše se spraví tím správným přátelským či láskyplným objetím.

Jsem moc ráda, že ji znám,
a snad ji pak i dále více poznám.
Děkuji ji za to, že jsem poznala i její dceru,
kterou za svou sestru tak trochu beru.

Složila k narozeninám ke dni 13.1. 2011 Nikola Brtvová
Autor Nikolka, 12.01.2011
Přečteno 505x
Tipy 7
Poslední tipující: Quigleika, carodejka, CULIKATÁ, Boudicca, Fighting Dreamer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké přání.

14.01.2011 23:58:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí