LOV NA CITY

LOV NA CITY

Anotace: lov....

Umáčena slza,v tvém snu
mlčící stopu v niž zůstanu
když navléknu vzpomínání
než dám se do hledání
nečekej,já vím
hledám spánek,a bdím
slovíčka navléknu
než se zas zaleknu

Všech těch hloupých snu
když zas vstanu
bez čekání
na přání
kde hloupý stín
co uložím
když do hlubiny spadnu
v tom mlčenlivém krásnu
Autor Radek.oslov.Šafárik, 15.01.2011
Přečteno 198x
Tipy 19
Poslední tipující: labuť, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý, jethullfan, Divoženka1, Javavia, PIPSQUEAK, zenge, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí