"Konečně" skutečná

"Konečně" skutečná

Anotace: ... lev mezi ovcemi ... věnovaná pro toho, kdo pochopí ... a jestli ano, ať dá vědět :-)

Sbírka: O mě .. a taky o lidech, Vhledy

Krásná slova
KRÁSNÁ slova
krásná SLOVA ....

...chci? nechci? ...

...."Pomóc", moje panika ...
říká moje Monika
která neví
že to
JE
bezpečné
zakřičet a nechat ty,
kteří utečou ...
..
.
utéct ...

je to v pořádku,
protože ti, kteří mají zůstat ...
zůstanou

kašli už konečně na poučky
na ty pouhé mysli kličky
které tě odtahují od toho
kdo SKUTEČNĚ jsi

... lev ...

mezi ovcemi
Autor Helena Lovecká, 15.01.2011
Přečteno 473x
Tipy 23
Poslední tipující: hyenka, la loba, labuť, 6thSun, WhiteSkull, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý, jethullfan, Javavia, šuměnka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

vydatná básnička...díky za ní

17.01.2011 10:36:00 | la loba

krásná báseň, Tygřice Lovecká!

16.01.2011 10:10:00 | 6thSun

jsem Monika / tak křičím
jsem šuměnka / tak vanu
za nocí temných / v bílém ránu
ty krásné slovo zůstaň / nebo útěk Tě zničí

15.01.2011 18:05:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí