LÁSKA je.....

LÁSKA je.....

Anotace: je láska....

Láska je asi hloupý pocit
můžeš jí najít
ale taky ztratit
podívej někde si chodí
za ruce vodí
jen půlnoční zbloudilce
co ve chvíli jen slepě jdou
ALE vůbec Nechápou....

Láska dvě tváře má
která se ti lepší zdá?
když ukáže záda
tak chutná zrada
neklidné spaní
pro lásku lhaní.....

Je láska jenom pocit
slzu co nevidíš
podívej zase svítá
tak už ti zpívá
chce úsměv nosit
To JEDNOU POCHOPÍŠ.......

ŽE láska není jenom POCIT.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 16.01.2011
Přečteno 252x
Tipy 17
Poslední tipující: hašlerka, NikitaNikaT., Mbonita, PIPSQUEAK, Květka Š., CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí