A tak nějak jinak zvoní zvonec

A tak nějak jinak zvoní zvonec

Anotace: (16.1.2011 16:40)

Bylo, nebylo i nebude...

Sněhurku neprobere princ
a na věky zůstane ve skleněné rakvi spát,
Popelka si zlomí nohu
a nikdy nebude už tancovat.

Růženka na vždy zůstane ve věži,
Krásku sní zvíře pozítří k večeři.

Existencionální žabák zmizí,
tučňák zůstane sám,
po okraj prázdný s bláhovou vizí,
tak takto vypadá klam?

A tak nějak jinak zvoní zvonec...
Autor SZNUPY, 16.01.2011
Přečteno 266x
Tipy 6
Poslední tipující: Noc17, Danger, Květka Š., strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nestraš...ti povím Hitckok hadra, proti tobě :-)

19.01.2011 18:15:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí