Divadelní

Divadelní

Anotace: "báseň"...spíš úvaha... ale to taky ne..

Masky, kostýmy, grimasy, gesta

Jednou nedostupná kráska,
jindy věrná dívka,
jednou dračice,
jednou drahá kurtizána,
jindy laciná děvka,
jednou zbožná katolička,
jednou malá holka,
jednou dospělá slečna,
jednou úspěšná studentka,
jindy nesamostatná chudinka.

Jaká je pravda??
Autor jaňa, 16.01.2011
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: kleopatra.sedma, Prinzeschen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dnes mám chuť přesně na takovéhle básně! ST!

16.01.2011 19:16:00 | Prinzeschen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí