Cítit, že jsem to dokázala..

Cítit, že jsem to dokázala..

Anotace: Minulost, přítomnost, budoucnost.. k čemu nám jsou?..

Smát se a tiše plakat,
snít za slunečného dne,
objímat vítr a tančit v dešti,
hledět do slunce a po dechu lapat,
být u něho, být vně.

Rozhádat se s minulostí,
nepřipustit porážku,
tiše zatínat pěsti.

Nevnímat přítomnost,
sedět s rukama v klíně,
nevnímat prostory, místnost,
nevšimnout si, že sedíš
uprostřed velké síně.

Nepřipravená na budoucnost,
vpustit myšlenky do tohoto světa,
udělat krok,
cítit tu vznešenost,
cítit, že jsem to já,
cítit, že jsem to dokázala...
Autor Haminka, 17.01.2011
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeronym., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí