Zdražování

Zdražování

Anotace: Zdražování ke korupci vede, okrade zase jenom nevinné lidi.

Zdražování, zdražování,
ke korupci prachy shání,
kdo si meloun odnese,
a kdo skončí v pralese?

Odpustky se platí dále,
koalice má na mále,
lidé nejsou dělníci,
nevydělaj pravici.

Přemýšlejte lidé věru,
zastavte tu zpronevěru,
v nemocnicích bez haléře,
diktátorům zavřte dveře.
Autor Básník lásky, 18.01.2011
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí