Relativita

Relativita

Anotace: Kritika multikulturní ideologie a jejího rasismu.

Málokdo chápe co vlastně skýtá,
kulturní užití slova relativita.
Na porušování lidských práv se kašle,
místo toho se prodávají multikulti mašle:
Rovnost všech kultur, opak je rasismus
zlo přece pochází jenom od lidí.
Že je to jenom blbost a hnus,
už vůbec nikdo nevidí.

Málokdo chápe co vlastně skýtá,
kulturní užití slova relativita.
Sňatky s dětmi, a trýznění žen,
a viník roste nepřemožen,
vždyť kulturou svou řídí se lidé,
pod kulturu spadá i výchova,
jsou tu muslimové, křesťané či židé,
a rozdílní jsou Allah a Jehova.

Málokdo chápe co vlastně skýtá,
kulturní užití slova relativita.
Co je to rasismus? Soudit víru,
a nebo to multikulturně házet na etnika.
K dosažení jediného pravého míru,
je třeba vždy najít viníka.
Popírání faktů, které nám nesedí,
dělá z nás blbce, kteří nic nevědí.
Autor Trystan ap Tallwch, 18.01.2011
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tož, tak taky gratuluju, že se tak držíš, a těším se na další, plné tvé typicky Trystanovské tvorby.
Mimochodem, povedená báseň,......ST

19.01.2011 17:35:00 | Anjesis

Těšim se na další rok tvojí tvorby =)

19.01.2011 16:07:00 | Corsica

Tak... dnes jsem již rok na literu, a proto jsem přišel s ideologickou kritikou, protože je pro mě typické si do každého náznaku hlouposti šťouchnout. Pěkné čtení, a doufám, že další rok s vámi toho udělám více.

Váš oddaný Trystan ap Tallwch

18.01.2011 21:39:00 | Trystan ap Tallwch

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí