...Takhle nějak to je ! Že by naděje...?

...Takhle nějak to je ! Že by naděje...?

Anotace: ...Hloupost je Goliáš a pravda, David prťavec...!

Ve chvílích nejtěžších
nauč se smát !
Řekni si: "Zkusil jsem bojovat !"
Ať stane se, co má se stát...

Hloupost je Goliáš
a pravda, David prťavec !
Že budeš vítěz, když pravdu máš ?
Vždyť je to kec !

Hloupost je velká bota
a Ty jen mravenec...
Mám brečet ? Ne !
To mě nebaví !
Bota má podrážku
a jednoho dne,
každá bota se unaví.
No, a pak se rozpadne !

A vážení, mravenců, těch je !
A mají kusadla,
a srdce bojovné...
A v příbytek mravenců,
když hloupost upadne...
Hádejte, vážení, jak že to dopadne ?

Právo je na odpustky.
Máš hodně peněz ?
Tak si kousek kup,
tý zaprodaný nevěstky !
A když si jen mravenec...
Máš prostě smůlu !
Počkej s tím až do nebe,
pak stěžuj si u andělskýho kůru...
Autor Sladkalu, 18.01.2011
Přečteno 288x
Tipy 27
Poslední tipující: Actafool, Jiná, jedam, Sweet KiWi, šuměnka, CULIKATÁ, Anjesis, Mbonita, Judita, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st:-)

04.02.2011 19:44:00 | Actafool

nestěžuj si nikde, jen sobě zasměj se
a kráčej sebereflexí v magické noblese
všechno je zkušenost, a všechno k dobru duši
i hloupost místo má, větší, než možná tušíš...

19.01.2011 11:36:00 | šuměnka

St!!

19.01.2011 11:28:00 | CULIKATÁ

Moudrá a pěkná...St.

18.01.2011 23:34:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí