Černé zebry

Černé zebry

Anotace: ...

A komín na mě hleděl,
vymalován pestrobarevnou šedí,
v područí skleněných zeber,
černějších než káva,
tak křehkých - stačí dýchnout
a rozletí se v cáry kouře,
který se vznese komínem,
a bude mi vracet
namrzlými okenními tabulkami
všechno to
co mi uniká…
Autor Neldor, 18.01.2011
Přečteno 351x
Tipy 8
Poslední tipující: mauvais-ange, NikitaNikaT., Sweet KiWi, CULIKATÁ, Iwushak...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné a zamyšlenkové na počtení. ST!***

10.03.2011 19:18:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí