Divoženka

Divoženka

Anotace: tajuplné dívky mne vždy lákaly...

Odpusťe mi hříchy, které se neodpouští
Patřím mezi živočichy, i když do houští
Však ráda dělám rozbroje

Ať je sudý nebo lichý, nevybírám si
Spadeno mám na ženichy, proto zpívám si
Jsou jich celé konvoje

Vábím je tancem z orloje...

Jsem jaká jsem - kouzelná...
V tom čase zlém - kouzelná...

Jsem divoženka, co má ráda zadané pány
Lesů členka, svědek díla fata morgány
Však ráda bloudím po městech

Lovím ve všech kruzích, postrádám stálou práci
Dobrodruzi po mně vedou cesty pátrací
Nejsem jenom v pověstech

Ráda tančím v neřestech...

Jsem jaká jsem - kouzelná...
V tom čase zlém - kouzelná..

Znám pány z celé Prahy, i rybáře z přístavů
Od rána kladu nástrahy, brzdím dopravu.
Ach, jak ráda zápasím.

Jen Bohyně jsou nadřízení, a těm se zpovídám
Je to zváštní seskupení nebojácných dam
a ty se mnou souhlasí

Vábím v každém počasí...

Jsem jaká jsem - kouzelná...
V tom čase zlém - kouzelná..
Autor patrikus, 20.01.2011
Přečteno 345x
Tipy 15
Poslední tipující: Any 4, Vlastimil Oldřich, Anjesis, Tygropes, dream in emptiness, Zasr. romantik, Lota
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty máš alespoň svou cenzuru, já spoléhám jen na tvou kritiku Láďo...

20.01.2011 16:49:00 | patrikus

Napiš jich třeba devět, a pak ty horší zahoď. :o))
Jen abys neměl stejný problém jako já. Nerozeznám, co je dobrý a co ne. Tak to sem peru všechno.

20.01.2011 16:47:00 | Zasr. romantik

přídal jsem třetí sloku a napadají mne další, ale v nejlepším je třeba přestat...

20.01.2011 16:11:00 | patrikus

...možná,že to snad ani fantazie,snění není... líbí :-)

20.01.2011 11:16:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí