baterka

baterka

Anotace: ..blikajúca

svetielko v tme
je vlastne iba
moja baterka

ktorá bliká

nie je to vlak
na konci tunela

ani otvorené nebesá
na konci tunela

iba blikajúca baterka

ktorou sa zúfalo snažím hľadať

to,čo nájsť raz mám
Autor maliska, 20.01.2011
Přečteno 256x
Tipy 5
Poslední tipující: piťura, nebech, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí