JSOU VTEŘINY...a STÍNY SMUTKU.

JSOU VTEŘINY...a STÍNY SMUTKU.

Anotace: smutku stíny a vteřiny jsou....

V myšlence slova ztrácí
anděle nemají práci
děti se nerodí....
ďábel taky marodí
pozdě se vrací
že něha se sem nehodí....
v tichosti sebe potkáme
vteřiny neznáme...
jen v nás se vrací
pro změnu příštích dní....
vteřinu zrání
přelétaví ptáci
hledají vteřinu zrození
nemění
ozvěny jediný
bez zármutku...
jsou vteřiny
a stíny smutku
Autor Radek.oslov.Šafárik, 20.01.2011
Přečteno 260x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Niky88, labuť, Mbonita, Jiná, CULIKATÁ, Gabrielle, Květka Š., j.c.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..dosti pesimismu, aby se ďábel uzdravil
a tak bude mít práci i anděl...
:o)
Báseň +
Jiří

20.01.2011 18:45:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí