Líbánky

Líbánky

Anotace: ***

Nebylas stvořena pro líbánky
čatla jsi přezpříliš "Dívky" stránky
když nabíd jsem ti večer doprovod
chtěla si poznat můj chámovod

Ač já se dívám ku hvězdám
tak ty se kýveš do všech stran
Ach Bože! Není to, není k žití
mít kolík vražený v tvé mladé řiti!
Autor had, 21.01.2011
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí