Hradní paní

Hradní paní

Anotace: někdy jí pozná každý

Hradní paní
Samota
Zas mě k sobě
připoutá

jejím uvězněným
hostem
a chtěla bych utéct
po sté…

však ona
chce mi ukázat
každičký kout…
celý svůj hrad

že nemám zájem
nechce slyšet
„neplatíš nájem“
Říká tiše

Mé srdce ztuhlé
Objímá pevně
Mé rty suché
Líbá tak jemně

Najevo tím lásku
Dává
Je hradní paní
Ta se nevzdává

Hradní paní
Mého srdce
Společnost pudí
Ji tu nechce…
Autor Neff, 21.01.2011
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: Emilly, Ovádko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšeš jako já

23.01.2011 23:44:00 | Ovádko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí