někde u okraje...

někde u okraje...

Anotace: :-)(

někde u okraje
jasně nejasného nic
někde kde byste čekali víc
kde vzduch proudí proti všem
známým případům pohybu
různých variant vzduchu
a přitom v dluhu nevidíte chybu
jak jinak žít?

jen to mrazení
že znovu nevím nic
a je mi jedno kolikrát
jsem se na tomto světě probudil
jen ta hranice
vibrující hranice nejasného nic
se vzdaluje a vzdaluje
až se nachází u samého kořene
mého nosu

myslím že je to jen slza
která padá bez jakékoliv záchrany
do hlubin prostoru

možná že hudba
přeci jen
začala hrát
Autor radexk, 21.01.2011
Přečteno 240x
Tipy 15
Poslední tipující: jenommarie, WAYWARD, CULIKATÁ, hašlerka, labuť, Mbonita, Květka Š., Sweet KiWi, Gabrielle, maliska, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí