ČEKÁM AŽ ZHASNU

ČEKÁM AŽ ZHASNU

Anotace: ....

Z tvých hříchů upletu mříže
a přikovám ti srdce
řetazem sepnu ti duši
skřipcem vyrvu ti city z těla
ve snu
tě zhasnu
aby si o tom nevěděla.

Pohodím tě stranou
ať roztrhají tě hladoví psi
a na zbytky slétnou se supi
tak jako za života
když děvkou si byla
a do srdce
mi drze
tu svoji prázdnotu ryla.

Teď jsem jako ty
čekám až mě někdo zhasne
ale bude to těžké
najít ty správné dny
má hlava
je z cela sama
už nemá žádné sny
tak jako ty!!!
Autor ZILA78, 21.01.2011
Přečteno 214x
Tipy 15
Poslední tipující: la loba, modrá..., Gabrielle, šuměnka, labuť, WAYWARD, Sweet KiWi, Květka Š., Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč raděj lásku do srdce jen nepustit?
proč naději si neulovit a pak ji denně pít?
by z dlaní tryskal nadobro už jenom krásný cit...

22.01.2011 09:08:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí