---

---

Anotace: Kdyby se sny měnily v realitu, vše by bylo příliš jednoduché.

Chci žít,
připoj se...
Chci křičet,
pojď se mnou...
Chci závodit,
poraž mě!
Chci si povídat,
ptej se...!
Chci se na tebe dívat,
postůj chvilku...
Chci ještě slyšet tvůj hlas, cítit tvé dotyky, vnímat tvůj dech...
Chci se milovat,
pomoz mi...
Chci tě líbat,
poraď mi...
Chci, ano, chci,
ale musím se vzbudit!
Autor Silent whisperer, 21.01.2011
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí