Proč?

Proč?

Anotace: Jednou odejdeme všichni ,ale každý má svůj čas

Sbírka: Všední dny

spousta známých odešla
proč?
jen samá bolest z toho vzešla
proč?

smrt je vybíravá
proč?
něco mi v hlavě našeptává
že i můj čas jednou přijde
doufám že ještě jednou Slunce vyjde

Chci cítit ještě jeho sílu
derouc se skrz mraky
než zasáhne mě šíp ze samostřílu
Chci povstat taky

Než mě kulka na kolena srazí
chci tu ještě něco dokázat
jak jsme přišli na svět,tak odejdem nazí
V dobrém světle se ukázat

A pak vydechnu naposled.....
Autor Jacob P. Verlaine, 22.01.2011
Přečteno 391x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis, Lioness, Any 4, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí