SAMOTA V TICHU HLEDÁNÍ

SAMOTA V TICHU HLEDÁNÍ

Anotace: /samota na dvě části/

/I/
Otevřu dveře snům
smutek nechám tiše stát
odtrhni stínům
slova co můžou lhát

Obejmu lásku v nedohlednu
umlčená křídla lžou
na židle kam usednu
jen s tváří vážnou

Pochopím svou příští vteřinu
k ránu sečtu radosti
budu žít ve stínu
kde smutek se nehostí

Jsou chvíle,kdy jen hledám
sejmu svoje hořkosti
v rejstříku je záznam
pro další soukromé všednosti

otevřu ústa své dospělosti
mlčení a setkávání
pro svoje nevinnosti
v samotě tichu HLEDANÍ......

/II/
V tvém smutku najdu naději
i když sny se ti lepí
proč se tak rozdají
jsou věčně slepí

i v radosti se něha snoubí
v tiché naději z tmy
vše se možná koupí
jen ne sny

pochop tu něhu,opary z hvězd
sila ze starých bájí
i zvednutá pěst
všedností co se zdají

Jsi něha v mlžném oparu
jen kroky mé ti nestačí
v tom milostném rozmaru
za lásku co nebrečí

Najdeš jen ticho které mlčí
bez kousku slitování
oči se smějí,oči pláči
Samota v tichu HLEDÁNÍ.....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 22.01.2011
Přečteno 271x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Hazentla, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posmutnělá, ale krásná...*:)

23.01.2011 17:48:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí