MLČENÍ HLOUPÝCH STÍNU

MLČENÍ HLOUPÝCH STÍNU

Anotace: stínu hloupé mlčení......

V MLČENÍ HLOUPÝCH STÍNŮ
vina ve tvém klínu

V tichosti zůstat stát
jak svíčka ve větru vlát

Jen ticho co neroztaje
vstane z nové naděje

Rozbalené něžnosti
z tisíce-první možnosti

V tichu které smutku tyká
vítězí, pak vzlyká

Jen v každém novém slově
znějí vzdáleně a přeci nově

Jen z ozvěny co rozvinu
král ti dává mat

Ty hledáš něco, chceš se smát
V MLČENÍ HLOUPÝCH STÍNU
Autor Radek.oslov.Šafárik, 23.01.2011
Přečteno 310x
Tipy 22
Poslední tipující: lennerka, Mbonita, Danga, PIPSQUEAK, NikitaNikaT., labuť, šuměnka, v.hercik, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokaždé se těším na Tvé nové řádky, dávají mnoho pocitů, zamyšlenek, ST!***

23.01.2011 17:29:00 | NikitaNikaT.

v mlčení hloupých stínů
a hovoru chytrých světel...
kdo přívlastkům dal vinu?
kdo rozsévá, kdo mete?

23.01.2011 12:38:00 | šuměnka

St..dobré..

23.01.2011 12:06:00 | Květka Š.

mo(u)dré tiché stíny ...:-) ST

23.01.2011 11:28:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí