POTKAT SVŮJ VLASTNÍ STÍN

POTKAT SVŮJ VLASTNÍ STÍN

Anotace: jen sny co uložím...

Nehledat ticho své naděje
v pustině světa......
jak zní ta věta
co lásky spaluje.....

možnosti slov i gest
to ticho v krajině.....
chci další ráno svést
utopit se v hladině....

jen všední řádky těm rozumět
obracet všední stránky....
jinak nic nevědět
číst zas pohádky.....

umlčet když ránem vzpomínka zní
nepotkat ten splín
tak jen už brání
Potkat vlastní stín

POTKAT VLASTNÍ STÍN....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 23.01.2011
Přečteno 251x
Tipy 19
Poslední tipující: šuměnka, CULIKATÁ, Mbonita, Danga, Helena Lovecká, PIPSQUEAK, labuť, NikitaNikaT., Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a kdo z nás vlastní stín už nepotkal?
kdo nepřekročil vlastních dveří práh?
kdo neztratil se, když si na dno sáh´?
a koho nevtáh´splín a nepohltil bal?

24.01.2011 19:43:00 | šuměnka

Hezká.

23.01.2011 22:20:00 | CULIKATÁ

Pěkné dílko. ST!***

23.01.2011 17:13:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí