Narcis

Narcis

Anotace: berte to trochu s rezervou :)....

Narcis

Bylo mi naděleno tělo božské
není to však plus
při pohledu na křivky ženské
provázi mě hnus

Drogou, stala se mi poklona
bez ní, má duše je neklidná
tak nestyď se děvočka, povídej
kvalitní materiál, bude mi hej

Flirt je pro mne koření dne
svést-pak říci rezolutní ne
a udělat se nadoraz
stačí zrcadlo
v něm můj odraz.
Autor Ještě chlapec, 24.01.2011
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí