XxX

XxX

Anotace: moje vypsání o životě

Živote, co mi to šeptáš do ucha?
Proč seš tak protivnej jak mucha?

Hučíš do mě samý kokotiny.
Kdybych byl skladatel,
nesložila bych to žvanění do žádný noty.

Zakrývám zrak,
nechci vidět tvůj mrak.
Mrak lží a pochybností,
křivd a nejistoty.

Občas, když se zadaří,
slunce vysvitne skrz mraky.
A já slyším smích
a vidím radost v očích.
(a vidím radost v očích...)

Slyším šumění listů v podzimu,
jak nebezpečně blížících se pocitů.
Že nic není takový,
jaký bývalo.
(jaký bývalo...)
Autor Kira Haulie, 26.01.2011
Přečteno 239x
Tipy 1
Poslední tipující: Henry_propper
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí