ten co nemůže být poražen...

ten co nemůže být poražen...

Anotace: skoro jako pohádka

Tam někde bylo, nebylo,
V hluboké zemi cosi ožilo.
První nádech, druhý a už tepe,
Utíkejte děti, ať neumřete.

Už vystrčil drápy ven,
Ten co nemůže být poražen.
Hm… ve vzduchu je strach,
Příjemný to pro něj pach.

Jistým krokem kráčí,
A stín se za ním tiše vláčí.
Temným lesem, temnou tmou,
Jde vpřed za tebou.

Je pořád blíž a blíž,
A ty stále klidně spíš.
Netušíc co tě nemine,
Brzy tady někdo zahyne.
Autor soufla, 26.01.2011
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě se to jako pohádka líbilo

27.01.2011 12:35:00 | Romana Šamanka Ladyloba

ono si stačí přečíst u každého rýmu poslední slovo a i tak je to... nudné..

27.01.2011 00:44:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí