A to se nezmění

A to se nezmění

Anotace: Tak snad se zalíbí

A to se nezmění

Mě konec tunelu láká
A věčný klid a mír
Smrt už mě svléká
A já najdu věčný smír

Jestli peklo nebo eden
Na tom už nesejde
Jsem jen z tisíců jeden
Půjdu, kam se nás víc vejde

Až bude tělo mé tlít
A duše na světě onom
Boží mlýny budou mlít
A to se nezmění
Autor kukopr, 26.01.2011
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí