Vampýrka

Vampýrka

Anotace: V V :o)

Živá i mrtvá zároveň,
bloudím světem,
na cestu svítí mi ohnivá pochodeň,
skrývám se před slunečním světlem.
Jsem netvor živící se krví neviňátek,
utíkám stále vpřed,nemohu udělat krok nazpátek.
Má duše propadla peklu,i když nechtěla,
čekám na vysvobození,na oběť,na anděla.
Autor Zuzanka.D, 27.01.2011
Přečteno 281x
Tipy 6
Poslední tipující: vodnař, Gabrielle, CULIKATÁ, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí