Někdy je lepší

Někdy je lepší

Někdy je lepší
věci
co jsou staré
jako věčnost sama
vyjasnit si
a zříct se
křivdy
jenž asi se nám
stala
...
Někdy je lepší
otevřít se
a znovu hledat
to světlo v nás
svěřit se
a zakotvit se
pak jistě všechno
půjde snáz
...
Autor TedelyBear, 28.01.2011
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: Špáďa, CULIKATÁ, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí