BOŽÍ META

BOŽÍ META

Anotace: ....

Nevědomky číhá v podezření
chorobná spavost či lhostejnost letargie
upadáš do ní v omámení
z lásky neschopnosti alergie.

Celistvost bolesti,
má deprimující fyzicky a psychický charakter.
překročení emocionální hranice nelze unésti
když selže ti srdeční adaptér.

Pád,nelítostný souboj druhu,
co pramení na úpatí pravdy.
Uzamčeni,zazděni v kruhu,
pochováni,homo sapiens na vždy.

Člověk rozumný
na samém vrcholu potravní pyramidy
člověk dokonalý
jaderné genetické informace zneužity.

Labilní despotická odrůda
tvor,vir,nemoc tohoto světa
plevel žádná zdravá úroda
k dokonání stačí už jen poslední boží meta.
Autor ZILA78, 29.01.2011
Přečteno 296x
Tipy 23
Poslední tipující: Noc17, la loba, René Vulkán, labuť, šuměnka, WAYWARD, modrá..., CULIKATÁ, Jiná, Danga, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá a pravdivá úvaha. Jenom rým pyramidy - zneužity mi nepřijde příliš čistý. Ale chápu nutnost jeho použití.

31.01.2011 08:40:00 | René Vulkán

Kdo ví co příští rok přinese:) Báseň je pěkná ST!

30.01.2011 20:20:00 | xoxoxo

st

29.01.2011 19:07:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí