dokola

dokola

člověk se najednou cítí tak sám
je to jako když přemýšlí nahlas
lidi rozumí
a saka jsou jejich brnění
ticho jim dává silné útoky
nechci aby mi viděli do hlavy
a psali mi rtěnkou na tvář
nechci křičet do světa co jsem
a co bylo předtím, než jsem to byla já
a ani jak to dopadne
nechci být uznávanou existencí
na chvíli opovrhuju světem
déle sebou
sníh si chce hrát
odmítám ho
tak aspoň smazává ty slova z mý tváře
šeptá cosi o kráse
poslouchám
snažím se to chápat
vidět před sebou
cítit v sobě
snažím
dokola
snažím začíná být únavné
Autor mattoni.uz.neni, 29.01.2011
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

viz má dnešní úvaha :-)

http://liter.cz/Uvahy/316342-view.aspx

29.01.2011 11:23:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí