Abeceda pocitů

Abeceda pocitů

Anotace: ...

A jako ambice, které já postrádám.
B jako bláhovost, jak se jí zbavit mám?
C jako city, jež občas mě zraňují.
D jako důvěra, kterou vždy daruji.
E jako emoce, za něž se stydím.
F jako faleš, všude ji vidím.
G jako gesta, když dochází slova.
H jako hodnoty, mění je doba.
CH jako charakter, patří už k dějinám.
I jako intelekt, kolik ho asi mám?
J jako ješitnost, co rozum kalí.
K jako kouzla, na něž věří jen malí.
L jako láska, ten prokletý cit.
M jako milovat, můj důvod žít.
N jako nenávist, občas mě spaluje.
O jako odpouštím, každý z nás chybuje.
P jako přátelství, co za smrt by stálo.
R jako radosti, je jich tak málo.
S jako samota, která mě sžírá.
T jako trápení, když umírá víra.
U jako upřímnost se ze světa ztrácí.
V jako vzpomínky, jež často se vrací.
A na konec Z jako zrada, nikdy ji nečekáš.
Ale jen díky ní, víš kolik síly máš...
Autor Dee02, 30.01.2011
Přečteno 507x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí