Noční neklid

Noční neklid

Anotace: Trochu jiná, než obvykle...

To, co na papír napíšeš,
to tam zůstane,
to, co řekneš do tmy,
noční vánek odvane.

Noční neklid,
nemohu spát,
chtěl bych jenom někam jezdit,
fantazii, přáním a touhám se navždy oddat.

Dnes v noci jsem byl
jako chycený v množině pavučin,
dělal jsem prudké pohyby,
byl jsem neklidný.

Pokoj okolo mne
byl plný neklidných obrázků z fantazie,
a já zjistil, že
tajemstvím noci je,
že ten, kdo se nehýbe,
toho si nikdo nevšimne.

V noci končí ztráty jednoho,
a začíná nový den,
odchází, co bylo,
můžem snít nový sen.

Noc je inspirací
světa fantazie,
někdo jí využívá k tvůrčí práci,
jiný ji propije.

Noc je balzám,
v tichém pokoji,
její dálku znají vlaky
jezdící po dlouhých tratích.

Je konec dnešního psaní,
je třeba jít spát,
zavřít zlehka oči,
vždyt´ není čeho se bát.
Autor Olbik, 31.01.2011
Přečteno 296x
Tipy 12
Poslední tipující: Kapka, René Vulkán, zelená víla, Agniezka, CULIKATÁ, Špáďa, la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi..

31.01.2011 23:18:00 | zelená víla

St-krásná ,asi neusnu:-)

31.01.2011 15:29:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí