Zoufalství a láska ...

Zoufalství a láska ...

Anotace: ***-... ty k sobě rozhodně patří ...

.

Sám sebe přibij na svůj kříž,
neboj se v žalu roztrhnout svůj šat ...

a nemysli si,
že jsi smrti blíž
když s novou láskou budeš

... zas nový oblékat ...


*

.

--------------------------------------------------

Comment kdysi dávno pro " Trdlo " ...

*

.
Autor HarryHH, 01.02.2011
Přečteno 298x
Tipy 13
Poslední tipující: šuměnka, Denael, TetaKazi, Noc17, labuť, Jana M., Lota, umělec2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemohu se nabažit

těch jasných vět, co mluví
co obsahují sémě na pažit
a archu od úmluvy...

07.02.2011 13:54:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí